Saturday, June 6, 2009

HELLO KITTY FANTASY

Hari ini saya pergi ke Hello Kitty Fantasy di Sg Wang Plaza bersama elin my princess, didie, nabila, n iwan. Wah happening gile seperti mahu berguling2 di situ. Tapi, saya agak sedih kerana tidak dapat memambil gambar bersama . Queue yg sgt pjg dan org yg ramai bersesak2 utk memambil gambar . Hanya mentangkap gambar dari jarak jauh.. bersyukur sahaja lah. Mungkin akan mempujuk ayah utk pergi semula ke sana nnti.. Ayah... plzzzz... mummy nk jugak tgkp gmba ngn ... nak jugak nak jugakkkk nakkkkkk....







syian baby mummy ni xdpt tgkp gmba ngn .. kite try pujuk ayah nnti ok baby















elin wif her uncle didie



















aksi2 n cinamorol yang cumelll.. ee geraammm







tgk... saya tak tipu anda bukan?.. memang sgt ramai org..








sgt cumel bukan ribbon berciri polkadot itu? kalau lah ia bole dibawa pulang...
























antara brg2 yang dijual di sana .. harga sama sahaja dgn parkson tiada diskaun atau jualan hebat atau membeli secara borong.. huhu.. tetapi saya sgt tersuka akan barang2 utk car accesories.. sgt2 mentarik hati utk mendapatkanya.. sabar sabar...
Ok mcm mana kwn2? sangat bahagia bukan? ok pada sesiapa yang nak pergi ke Hello Kitty Fantasy ni masih sempat lagi kerana ia bermula dari 5 jun hingga 14 jun ini. Dan sesi mentangkap gambar bersama hanya pada pukul 2pm dan 7 pm sahaja dan bayaran cuma RM10 sahaja. Cepat cepat.. ok itu sahaja untuk dikongsikan pada hari ini.. Jumpa lagi esok.. Ailebiu all muah





bye bye bye bye

5 comments:

happyichigo♥ said...

waaahh idaaaa..bestnye tgh hello kitty tapi die tinggi plak ek?? tpp cinomonrol tu comeey...dira insyaAllah nak gi rabu nanti..sekarang ni cuti sekolah tu yg ramai sgt org sabtu ahad lg lah ramai kan ida?? giler semua org nak tgk hk gyaaa...ida nak amek gambar kene bayar rm10 ke...ke klu nak amek ngn hk je?? aawh....!

J u l i a 。.゜✿ said...

idaaaaa bestnya bestnya best nyaaaaaa... =D

ida pergi dengan uncle didie (tu siapa ?) tak pergi dengan abby eyh ?

ida ida ada litle twin stars tak ?
elin terkejut tak tengok hello kitty besar tu ?

cayang ida & elin !

glazsliper said...

ouh ju... little twin star ade tp x byk..didi tu adalah ank kepada akak yg meniaga yong tau foo di sebelah kedai saya hehe. ajak dorg pegi sbb saya xtau jln.. tp hubby da jnji esok or lusa die bwk kmi pegi hooray.. ha ju.. ms dorg countdown HK tu kua kn elin dah xcited je.. ms HK tu kua je kitorg sume jerit dn melompat2 si elin pulak ckp 'hu hu hu hu' hahaha cumel je....

glazsliper said...

hi dira ichigo.. ha p wekdays kurg la org.. hubby ida pn ckp esk or luse kmi pegi lagi kli ni mmg xkn lepas peluang utk tgkp gmba.. haah RM10 tgkp gmba ngn HK kna Q. ade cameraman kt situ.. klo amik gmba sndri dr jauh je kot sbb ade org yg guide kite kt atas stage tu

RunWitMe said...

Hi! I got some video clips of Hello Kitty & Cinnamoroll @ Sg Wang that day. I can understand the excitement of the young ones and young at hearts when Hello Kitty & Cinnamoroll appear on stage. :)

http://runwitme.blogspot.com/2009/06/hello-kitty-cinnamoroll-live-sg-wang.html

MY FRIENDS!