Tuesday, June 9, 2009

A Day With a Hello Kitty

































Hari ini suamiku telah mengotakan janjinya untuk membawa isteri dan anaknya pergi ke sg wang utk mentangkap gmbar bersama . Bukankah sudah berjanji? Jadi janji telah pun ditunaikan. Thnx to ayah.. mummy ailebiu ayah hehe.. Jeng jeng jeng buat pertama tama kalinya saya mem post kan gmbar suamiku di sini.. Oh ayah.. itulah suamiku kawan2.. hihi.. Oh ya gambar bersama berada di kedai gmbar utk dibesarkan. Esok akan cuba tiada membuat lupa untuk mem post di sini ok..




bye bye bye bye

1 comment:

J u l i a 。.゜✿ said...

oh ida.. thankyou sebab post gambar hubby ida di sini. boleh lah kami semua kenal kenal muka =D
satu family in red ! & godddddd... i love your boots girl ! sangat sempoi. ahhh rindunya nak pakai timberland.

haaaa pergi masa orang tak ramai barulah best kan ? so barang2 dia camana ida...? ok tak ? oh dalam video kat entry bawah ni ju tengok ada luggage bag yang ju beli tu. =D

ada little twin stars stuffs tak ? ida rasa ok tak barang2 yang baru kat fair tu ? ke biasa biasa je ?

ok jumpa lagi !

MY FRIENDS!