Tuesday, May 5, 2009

Hello Kitty gift-Honey and Nasrul

hari ini saya meet up dengan abby n joey, julia, hani n nasrul, rara n syafi di purpledotz bangsar. selepas itu, kami pergi ke Nana World membeli beberapa Photobucket utk memlepas gian hehe.. selepas itu kami pergi pula ke KLCC memcuci mata dan memhunting Photobucket. di KLCC, memjumpa pulak dira ichigo. selama ni hanya memjadi silent reader sahaja.. hehe.. honey yg kiuk n nasrul yg agak macho hehe telah membagi elin Photobucket pillow yang sangat cumel.. thnx dear.. elin dah pakai pun bantal Photobucket tu digigit2 td dlm kereta.. hehe.. harini enjoy sgt.. thnx to dear all frens...Photobucket ha ni la Photobucket pillow tu.. cumel bukan? thanx dear..Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




bye bye Photobucket bye bye

3 comments:

happyichigo♥ said...

hello ida..
nice to meet you!
(^__^)

Ida, banyak nye hello kitty..
dira teringt dira pernah visit blog ida sebelum ni laaahhhh...!!!!

kite exchange link ok!

glazsliper said...

hehe thnx dira... klo dira nk tau saya da lama add blog dira dlm bloglist saya.. hehe.... hihi..

farinairwani said...

alah comelnyer hello kitty ni kan. well because of u lah i terkena jangkitan mengumpul si kitty ni tapi mgkn tak kittyholic hehehe..
ader masa be my follower t http://www.isterionabari.blogstarz.my/ dan blog niaga http://www.isterionabari.blogspot.com/

MY FRIENDS!