Thursday, April 30, 2009

ROSALINDA'S new room

hai kwn2 ku semua.. semalam saya tidak memupdate blog saya kerana selama seminggu ini saya dan si suami sangat sebok memdecorate bilik elin Photobucket. saya memhajat sebuah bilik yang pinky utk elin Photobucket seperti bilik saya sewaktu bujang dahulu hehe. disebabkan ruang bilik yang kecil dan terhad, jadi saya dan si suami terpaksa membudget2 segala perabot2 yang hendak kami letak di dlm bilik elin Photobucketnanti ini. saya sangat sedih kerana byk Photobucket yang terpaksa duduk diam di bawah katil, di dalam almari, di dalam box kerana tiada tempat utk mereka semua.. tetapi tidak mengapa saya akan senantiasa mengawasi anda semua ok. jadi, duduk diam2 dan berehat Photobucket secukupnya. akan sampai waktu anda juga nanti (pesanan utk Photobucket bento box, Photobucket tumbler, Photobucket feeding bottle, dan semua Photobucket yang sedang berehat).

jeng jeng jeng... inilah hasil penat lelah Photobucket kami berdua mensiapkan bilik utk rosalinda Photobucket. apa yang mampu sahaja.. semua brg2 yang sedia ada di dalam koleksi saya. mungkin bilik ini nmpk biasa pd kamu semua tetapi pada saya ia tersangat istimewa. n dedicate to ayah.." i love u so much n thnx a lot "..Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


so macam mana? ok tak cantik tak cumel tak bilik baru elin Photobucket? sila membagi comment ok.. Photobucket terima kasih ya Photobucket. lebiu all Photobucket




bye bye Photobucket bye bye

14 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

ini bilik mama elin niiiiiiiii.. =P

glazsliper said...

haha ju.. thnx for b d 1st person yg leave comment.. hihi.. ala elin pn bkn tau tido sndri.. buat masa ni bagi mummy die bermanja manja ngn bilik baru.. hahahahahahha

farinairwani said...

nice room for elin... and as usual, so pinkish. hhehehehe

HoneY said...

alo... nape br siap. ni kalo x honey yg rasmi dulu ni. hehehe. k.ida.. honey daftar dah emel k.ida bg aritu. xdpt gk yek. cntk la bilik ni. nak gak...

Abby C said...

oh my gosh!!!!!!! hello kitty everywhere............ love it!!!

glazsliper said...

thnx dear all.. abby, honey, farina.. hehe.. nnti bile2 sng meh r dtg lepak bergosip2 kt bilik ni.. huah huah huaah...

HANA said...

tunggu........
saya akan rompak bilin elin malam ini!!
kahkahkahkah

glazsliper said...

hana.. ok rompak.. saya buat2 tido je.. hehe.. klo kucing kata kucing.. klo org kata org.. hahahaha

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

apsal cute sangat ni kak ida??? hehehe...
nak tumpang tidur bilik elin boleh? hik3...

glazsliper said...

nk tumpang tdo? meh meh.. tumpang je tau tp kna byr sewa.. huhu

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

idaaaaaaaaaaaa.... comel gila !

nak tumpang tido la macam ni =P

happyichigo♥ said...

omg cute nye...semua hello kitty!!!

thinkerbell said...

Ini lagi hebat dr bilik mamanye mase bujang~~~.

glazsliper said...

fyna.. blk ms bujang tu blk org gaji die bg aku.. tp sewa standard master room.. x tahaaannnn

MY FRIENDS!