Thursday, April 2, 2009

Hello Kitty whiteboard

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket whiteboard ini ada bentuk2 heart Photobucket. di dalam setiap bentuk heart Photobucket tu ada 'day'. saya memtulis apa jua yg saya rasa saya nk tulis di dalam setiap heart itu. Photobucket whiteboard ini berwarna pink dan tentulah warna kesukaan saya. saya syg dia..Photobucket




bye bye Photobucket bye bye

12 comments:

theywe said...

hai glaz, nice HK u have!! geram, nak tanya kat mana ada jual HK byk2 ni??

theywe said...

hai glaz, nice HK u have!! geram, nak tanya kat mana ada jual HK byk2 ni??

glazsliper said...

hi theywe.. byk tmpt ade jual HK skrg.. dulu mmg ssh.. u try p parkson.. skrg mn2 outlet parkson ade jual HK. sanrio original lagi.. besh tau..

theywe said...

wahhh.. ok selaju yang mungkin saya akan ke parkson!! thxs glaz..

Anonymous said...

alaaaaa dia beli kat nana world.. tapi tak nak bagitau orang. citpodah. hipokrit.

glazsliper said...

hmm die tk ty mn saya bli whiteboard ni. die cuma ty 'MANA ADA JUAL HK BYK' n of course i ckp parkson sbb sume negeri ada parkson. kalau i ckp nana world mana tau die dr negeri lain nnti nk kna describe lg.. yg u tak puas ati pehal? berani ltk r nama.. x psl2 kata aku hipokrit..

Anonymous said...

bloody show off ! dahlah kedekut nak share info. baik tak payah blog macam ni kalau nak kedekut. blah la ko. sapa nak kawan dengan orang macam ni ? TAKDA SAPA.
baik ko pegi dok dalam bilik layan hk ko tu sorang sorang.

woi suka aku la nak letak nama ka tak. bukan aku nak kawan dengan ko pon. blah ahh pompuan show off.

glazsliper said...

alhamdulillah..

aku nak tanya ni... said...

ko ingat ko best ?

glazsliper said...

at least aku x kacau idop org lain.. n aku x psycho mcm ade org tu yg idop segan mati x mau. kalo la aku ni jd mak ko kck2 lg aku dah cekik ko smpai mmpus.. kurg aja melampau2. ko kna ingt wlu mcm mn 'BEST' nye diri ko tu, kite sume ni tetap makhluk TUhan.. sume sementara.. so, tepuk dada ty selera.. takyah nk sebok2 jaga tepi kain org. n xyh ssh2 nk sekolah kan aku. n aku pn x kesah ade ke tk org nk kwn ngn aku sbb aku sndri tau sp dri aku n org2 sekeliling aku knl sp aku. ko tu yg ptt sedar dri n aku 'HARAM' kan ko dari masuk blog aku n wat ape2 jgk kt cni.. ingt! jgn buat main dgn aku.. n ingt TUHAN maha kuasa. sklai die kata kun fa ya kun tak akn terlewat atau tercepat sesaat pn apa juga yg DIA kehendaki. n aku mintak Allah lindungi aku sbb aku insan dianiaya. Amin.. (aku x kata aku ni alim tp bila dah org wat aku ilang saba.. tunggu je la blsn nye) ok..

kesian nya.. said...

nangis la tu ?
loser
emo gila. patutlah takda kawan.
gi dok diam diam dalam bilik main ngan hk ko tu.
takyah blog. sebab ko hipokrit. tak nak kongsi info. pigida.

glazsliper said...

hahaha yg pnting aku happy dgn HK aku.. ko tu yg nothing.. ko yg loser.. ko tu dengki.. ko tu yg xde kwn.. sbb tu ko kaco aku.. pegi mati la. tak kuasa aku nk lyn.. bdk xde otk. kurg aja. die yg hipokrit kata org. klo ko tu baik sgt asal ko x regstered id ko? sbb ko tu yg loser.. bluek..

MY FRIENDS!