Tuesday, March 17, 2009

Hello Kitty-NANA WORLD

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


tidak dapat memlelapkan mata. jadi memambil keputusan yg sgt drastik mahu memtunjukkan Photobucket stuffs yg saya beli td. semua Photobucket ini saya beli dari nana world kedai yg memjual brmacam2 Photobucket. saya sgt suke pergi ke kedai tersebut. dan jenny (wanita yg cumel yg juga owner nana world) sgt lah baik hati.. Photobucket.. sebab itu saya suke pergi ke sana.. kat sini saya hanya memtunjukkan gambar secara rambang. utk entry seterusnya saya akn memterjemahkan satu persatu brg2 tersebut. sekian, terima kasih..Photobucket




bye bye Photobucket bye bye





3 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

ida ida... ida suruh lah jenny tu buat online shop. boleh ju purchase dari sini ni haa...

glazsliper said...

julia julia.. dah soh dah. dorg tgh pikir2kn.. ngee.. tgu je nnti

honey said...

k.ida.. bile meh mau bawa honey/ ? ish2.. jeles dah ni.. walau dekat je n office ni..

MY FRIENDS!