Friday, March 20, 2009

Hello Kitty - Boy n acik ita

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


ini adalah pemberian dari adik saya.. 2 helai Photobucket wrapping paper. cumel bukan? bertambah la koleksi Photobucket wrapping paper saya. lenkali belilah Photobucket lg ye.. hehe.. tenkiu sis.. lebiu..Photobucket
Photobucket

Photobucket


PhotobucketPhotobucket

Photobucket


ini adalah pemberian dari seorang rakan yg cumel (sebenarnya rakan kepada adik saya). die telah memdesign sendiri button Photobucket ini. cumel bukan? ada 4 kesemuanya. saya telah memletakkan button2 Photobucket tersebut secara berbaris dengan penuh tertib di beg Photobucket baby saya. sgt bersesuaian dengan citarasa Photobucket saya.. terima kasih ye.. sgt gembira Photobucket dengan pemberian tersebut..

Photobucket

Photobucket
Photobucket


beliau juga telah turut memberikan 3 helai poster Photobucket. 2 poster Photobucket MAC dan 1 lg poster Photobucket japan (tak tau nk memterangkan apakah maksud gmbar tersebut kerana bertulisan jepun). sangat teruja dan penuh tanda tanya Photobucket sewaktu beliau memtunjukkan poster Photobucket tersebut. terima kasih boy (nama rakan kepada adik saya yg juga telah memjadi rakan saya juga)..
bye bye Photobucket bye bye

No comments:

MY FRIENDS!