Friday, February 6, 2009

Hello Kitty queen comforter set

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


ni la Photobucket comforter set yg saya idam2kan selama ini.. btol2 terharu bila memdapat beliau. thnx to my cute n sweet fren abby... tidur Photobucket lena la saya slps ini.. hehe Photobucket.




bye bye Photobucket bye bye

6 comments:

sylee said...

Cantik sungguh beli kat mana ya?

glazsliper said...

@sylee.. thnx dropping here.. comforter set ni my fren blikan kt bangkok

sylee said...

Ayo jauhnyakan? Sebenarnya anak I ni pun sukakan Hello Kitty ni tapi cuma I saja malas nak dekorkan biliknya. Tapi after I tengok blog U ni hati terus seronok. Btw can I ask where you get ur blog theme it very cutela....

glazsliper said...

hi again sylee.. theme bckground ni edited sendiri.. xde copy mn2.

sylee said...

Woa...kamu nikan memanglah peminat fanatik dan pandai pula buat theme ya...saya sangat bangga dengan kamu..

sylee said...

Ida kamu tau tak sejak saya lalu kat blog kamu ni kan...saya terus cari semua last Hello Kitty collection saya he he he. Sebenarnya baby saya ni kan sudah mulai menyukai Hello Kitty sejak umurnya 2 tahun lagi tapi cuma mummynya agak malas sikit.

MY FRIENDS!